Különleges ünnepi kopogtató

Amerikában az ünnepek ideje alatt nagy keletje van a kopogtató ajtódísznek. Hazánkban is egyre népszerűbb ez a kreatív trend, hiszen az emberek szívesen hangolódnak a karácsonyra szezonális dekorációval. Kellemes elmerülni a karácsony formáinak és színeinek a világában, parkoló pályára téve a mindennapok feladatait.

Az ünnepi kopogtató készítése hangulatos szabadidős projekt egy, vagy több fő számára. A házunk tájáról és a barkácsüzletből beszerezhetjük a kellékeket. A lakásban többnyire fellelhetők megmaradt falfestékek, ilyen-olyan ecsetek, amelyeknek hasznát vehetjük. Amennyiben vásárolnánk is alapanyagokat, érdemes hosszútávon felhasználható termékeket választanunk. A fából készült figurák megfestéséhez például speciális fafestéket célszerű beszerezni. Hiszen a jövőben kiváló szolgálatot lesznek majd a bútorok, polcok, és egyéb fafelületek lazúrozásánál.

Egyedi ünnepi kopogtató

A kézműves kopogtató alapját dús fenyőfaágakból fűzhetjük össze drótszálakkal (virágárusoknál készen is vásárolható), vagy faágakat is összeilleszthetünk fészekszerűen. A díszítés rögzítéséhez ragasztópisztolyt vagy alternatívaként pillanatragasztót használhatunk. A dekorációs elemeket pedig saját ízlésvilágunk szerint készíthetjük el. A környező parkok és erdők aranybányának számítanak a karácsonyi dekoráció szempontjából.

Metálos termések

A metálos aeroszolos spray szett (Prisma Effect Metallic Pro) a különféle termések megfestéséhez ideális.
A természetben összegyűjtött tobozok, vadgesztenyék, faágak, csipkebogyók, dióbelek gyönyörűen mutatnak arany, ezüst vagy bronz színekben.

Fa díszek

Az ünnepek közeledtével tucatszámra kaphatók a fából készített natúr díszek, melyeket kreatívan kifesthetünk és díszíthetünk. A színezéshez javasolt a fabevonó lazúr (Lazurán Univerzális beltéri lakk), mert kellemes csillogást ad a felületnek és remekül mutat majd a kopogtatón.

A kopogtatóhoz szükséges termések, díszek összegyűjtését akár szabadidős családi programmal is összeköthetjük. Felnőttek, idősek és gyerekek számára egyaránt üdítő és kikapcsolódás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük