1987 óta foglalkozunk festék kereskedelemmel. 1991-ben magánvállalkozásból alakult át korlátolt feleloségu társasági formába. Cégünk TÜV ISO 9001-2000 minoségirányítási redszerrel rendelkezik. A festékszaküzlet Budapest nyugati kapujában, Budaörsön üzemel.

Jelentos szakmai múltunk és tapasztalatunk lehetoséget ad arra, hogy álltalános illetve ipari célra használatos általános célú-, és ipari felhasználású anyagokat biztosítsunk felhasználóink részére. Fo tevékenységi körünk: festékek, lakkok, különféle festékbevonatok, építési vegyiáruk, ipari ragasztók és az ide kapcsolódó segédanyagok kis- és nagytételü forgalmazása, raktározása és ügyfelek részére szállítmányozás, tanácsadás. segédanyagok kis- és nagytételü forgalmazása, raktározása és ügyfelek részére szállítmányozás, tanácsadás.

Az ehhez kapcsolódó szolgáltatás és a reálfolyamatokban történő szaktanácsadás, színelemzés, egyéni speciális bevonati anyagok és színreceptúrák kidolgozása. Specifikus igények szerinti színkeverés fémre, falra, fára és autókarosszériára, javítóspray töltés.

Célunk a vevői elégedettség folyamatos növelése, minoségi munkavégzés, precíz és megbízható szolgáltatás nyújtása. Üzletünk tevékenysége szempontjából meghatározó az a megbízói kör, amely referencia garanciát ad, hogy jól kipróbált, megbízható szolgáltatást biztosítunk, és mindezt rugalmasan kezelve hajtjuk végre.

Szerteágazó a felhasználói kör: építőipari, festő-mázoló, bútoripari, asztalosipari, autófényezési ipar, fém korrózióvédelmi ipar. Az árupaletta folyamatos bovülésével a lakossági és a szakipari kiszolgálás a szaküzlet legfontosabb feladata.