Házhoz szállítás díjszabása

  • A házhoz szállítás díja: amennyiben termék ára nem haladja meg 19.999Ft-ot házhozszállítással előre utalással 1400Ft, házhozszállítással utánvét esetén 1700Ft, Foxpost automatába előre utalással 790Ft, Foxpost automatába utánvéttel 1099Ft.
  •  20.000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
  • Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.

Szállítási határidő

Házhozszállítás Packet Trans kft.-vel:

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1 – 5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron (előrendelt termék)1-4 hét

 

Csomag automatába Foxpost Zrt.-vel Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 5-10 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron (előrendelt termék) 1-4 hét

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.