Foltálló falak

Mindenkinek az otthon környezete és a család, barátok adja a biztonságot. Ez nem is csoda hiszen egy hosszú nap után igazán jólesik bekuckózni a kanapéra és megnézni a kedvenc filmünket vagy beszélgetni a családunkkal. Az otthont mindenki a saját maga stílusára formálja, hogy számára minél kényelmesebb legyen. A külső szemlélők pedig így láthatják személyiségünk kiteljesedését. Ezért is van az, hogy sokszor szeretünk inkább otthon maradni, mint kimozdulni bárhova is. 

Biztos mindenkinek ismerős az a szituáció, amikor kora reggel, még csak félig ébren megborul a kávéscsésze és kiborul a kávé. Sokszor nem csak a pultra vagy a földre ömlik sajnos, hanem a falakra is. Otthonunk falai rengeteg külső hatásnak vannak kitéve a mindennapok során. Legyen szó akár kávéról, teáról, de főzés közben is ráspriccelhet az olaj vagy bármi. A háziállatok is nagyon gyorsan és könnyen összekoszolhatják. A gyerekek pedig előszeretetttel szeretnek a falakra rajzolni kisebb korban. De mindennapos hatás a por és a sár is. Ezekre a mindennapi balesetekre a legjobb megoldás, ha foltálló festékkel fessük le az otthonunkban található falakat. 

A foltálló festék nagyon praktikus lehet, hiszen senki sem szeretne évente, kétévente újra festeni, hogy szép, tiszta falak vegyék körbe. Amennyiben foltálló és tisztítható falakat szeretnél, hogy ne kelljen emiatt idegeskedned, illetve évente vagy két évente újra festeni, a Dulux EasyCare remek választás. Ez egy foltálló, víztaszító falfesték. Összetétele egyedülálló, ezért ezzel a festékkel lefestett falakról lepereg a víz, illetve a legtöbb folyékony szennyeződés is. Ennek köszönhetően ezek nem hatolnak bele mélyen a bevonatba. Így ha történik is véletlenül bármilyen baleset, egyszerűen csak egy nedves ronggyal letöröljük, akkor olyan, mintha nem is történt volna semmi.

A festék könnyen és cseppmentesen felhordható a festendő felületre. Kiváló a fedőképessége, emelett lég- és páraáteresztő felületet alakít ki. Rengeteg szín közül választhatunk, így tényleg olyanra festhetjük, amilyenre szeretnénk. Mivel nagyon egyszerűen felvihető még szakemberre sincsen szükség hozzá, mi magunk is kifesthetjük vele otthonunkat. 

 

Képek forrása: pexels.com